Дженсен Еклз пояснив первісне небажання зніматися у приквелі «Надприродного»

Дженсен Еклз із «Надприродного» пояснює своє початкове небажання продюсувати серіал-приквел, який пише Роббі Томпсон, і зніматися в ньому.

Зірка «Надприродного  » Дженсен Еклз пояснив своє початкове небажання  знімати спін-офф приквела «Вінчестерів  », коли він і сценарист Роббі Томпсон розпочали обговорювати серіал. Створений оригінальним шоураннером Еріком Кріпке в 2005 році, «Надприродне» слідом за Діном і Семом Вінчестером протягом 15 сезонів, перш ніж вийти в свій останній ефір у 2020 році. Після «Надприродного » здавалося, що сімейний бізнес Вінчестерів із порятунку людей та полювання на речі закінчився.

Ще у червні 2021 року було оголошено, що Еклз та його дружина Денніл будуть виконавчими продюсерами та розроблять серію приквелів « Надприродне » через своє виробництво Chaos Machine Productions разом із Warner Bros. TV для CW. Серіал під назвою «Вінчестери » буде написаний і співпродюсером творцями «  Надприродне »  Томпсоном і досліджує історію кохання батьків Сема та Діна, Джона та Мері Вінчестерів. Еклз також має намір повторити свою роль Діна, який буде оповідача приквела. Тим не менш, незрозуміло, як вінчестери планують переосмислити історію, яка – принаймні частково – вже була розказана в оригінальній серії «Надприродне».

У недавньому інтерв’ю  TVLine виконавчий продюсер Еклз розповів про свою першу розмову з письменником Томпсоном про  Вінчестери . Він сказав, що спочатку не був упевнений, що ідея шоу може бути реалізована.  Еклз пояснив, що його думка змінилася, коли він вирішив поєднати історії приквела і «Надприродного  » «набагато шаленішим» способом. Прочитайте, що сказав Еклз нижче:

“Чесно кажучи, я подумав: “Я не знаю, чи зможемо ми це зробити”. “Ну, ми знаємо, що повинні зробити це, і ми знаємо, що повинні зробити це, але якщо ми просто з’єднаємо ці точки прямою лінією, це буде нецікаво. Це нудно. Це проста історія. Якщо ми з’єднаємо ці точки набагато шаленішим, диким   надприродним   способом, тоді в нас є шоу». Так ось що ми робили».

Еклз зараз є єдиним актором з оригінального серіалу, який підтвердив своє повернення в приквелі. У «Надприродному» старших Мері та Джона Вінчестерів зіграли Саманта Сміт і Джеффрі Дін Морган відповідно, а молодших — Емі Гуменік і Метт Коен. Після смерті Мері в пілотній серії «Надприродного» мало що було відомо про її життя до Джона. У 4 сезоні Дін мандрував у часі, і з’ясувалося, що Мері Кемпбелл також виховувалась як мисливця — щось, що вона приховувала від молодого Джона, щоб вони могли жити нормальним життям. У тому ж епізоді « Надприродного » Мері уклала угоду з демоном, щоб воскресити Джона, що зрештою спричинило її смерть і змусило Джона, Сема та Діна вирушити на полювання. Надприродне потім  переглянув сімейну історію Джона, зробивши його батька членом літераторів.

Дрейк Роджер отримав роль Джона, а Мег Доннеллі — Мері в «Вінчестерах». Вважалося, що пара жила щодо «нормального життя яблучного пирога» під час їхнього спільного життя. З погляду Діна, буде цікаво подивитися, як серія приквелів спростовує це розуміння знань про  Надприродне  і слідує за двома головними героями, які «поставили все на кін, щоб врятувати не лише своє кохання, а й увесь світ ». Принаймні, тепер сам Еклз здається впевненим у здатності Вінчестерів уникнути пасток пізніших сезонів «Надприродного».

Джерело: https://screenrant.com/supernatural-prequel-show-winchesters-jensen-ackles-hesitant-why/

Рекомендуємо до ознайомлення

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *