Супермен і Лоїс 3 сезон

Телеканал CW офіційно підтвердив третій сезон серіалу «Супермен та Лоїс»

Третій сезон серіалу « Супермен та Лоїс » офіційно підтверджений каналом CW. Прем’єра серіалу «Супермен та Лоїс », відбудеться в січні 2021 року, слідить за головними героями, які виховують своїх синів, Джонатана та Джордана Кентів, у Смолвілі, рідному місті Кларка, після смерті Марти Кент. Протягом нових сезонів серіалу додаються різні елементи міфів про Супермена, такі як персонажі Стіла, Лорда Максвелла та Біззаро.

«Супермен і Лоїс  » стали популярними, як тільки вперше вийшов в ефір, і його швидко продовжили на другий сезон, який почав виходити в ефір у січні 2022 року. – на місці для глядачів, котрі не бачили попередні шоу. Популярність шоу і відсутність будь-яких новин про нові фільми про Супермена в Warner Bros., здавалося, вказували на те, що Супермен і Лоїс скоро отримають замовлення на 3 сезон.

Супермен та Лоїс 3 сезон дата виходу серій серіалу заплановано на січень 2023 року

Тепер The Wrap підтвердили, що CW офіційно продовжив серіал «Супермен і Лоїс» на 3 сезон, поряд з продовженням інших серіалів CW, таких як «Флеш», «Рівердейл», «Усі американці», «У» і «Ненсі Дрю» . Про те, коли вийде в ефір 3-й сезон, поки що нічого не відомо, але можна з упевненістю сказати, що це буде січень 2023 року, оскільки обидва попередні сезони транслювалися в середині сезону для The CW. Серіал, швидше за все, складатиметься з 13 серій, як і обидва попередні сезони.

Новина про продовження також надходить у той день, коли на каналі CW відбудеться прем’єра 8-го епізоду 2-го сезону після того, як серіал узяв двотижневу перерву. Також варто зазначити, що «Супермен і Лоїс » а також «Флеш » були оновлені, а інші серіали CW Arrowverse, такі як «Легенди завтрашнього дня» Gotham Knights і Justice U , Arrowverse може розгортатися в новому напрямку з новим набором персонажів, які відіграють провідну роль.

Щодо планів на третій сезон « Супермена та Лоїс », ще невідомо, але є багато сюжетних ліній та різних загроз. Супермен і Лоїс Багато в чому засновані на сюжетній лінії DC Rebirth, і в цій історії Лана Ленг отримала сили і стала новою Супержінкою, яку можна було перенести в серіал і відкрити нову захоплюючу динаміку. між головними героями Серіал, нарешті, може уявити Джона Крайєра в ролі Лекса Лютора , який був популярним лиходієм у  Супергерл », щоб битися з Суперменом і досліджувати нову динаміку між лиходієм і героєм. Іншими потенційними противниками можуть бути Дарксайд та Нові Боги, персонажі, чий проект фільму був згорнутий і тепер може бути інтегрований у Всесвіт Стріли.

Джерело: https://screenrant.com/superman-lois-season-3-renewal-cw-confirmed/

Рекомендуємо до ознайомлення

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *