Любителі Ліги справедливості просять WB відновити Снайдерверс.

У річницю виходу «Ліги справедливості» постановника Зака ​​Снайдера шанувальники звернулися в соціальних мереж із проханням до WB відновити «SnyderVerse».

Генеральний директор Warner Bros. Енн Сарнофф публічно заявила, що студія не планує робити сіквели «Ліги справедливості» Зака ​​Снайдера, а збирається завершити трилогію Снайдера, розпочату ще у фільмі «Людина зі сталі». Після виходу фільму на HBO Max рух “Release The Snyder Cut” трансформувався в рух “Restore The SnyderVerse“. По суті воно є наполегливою вимогою шанувальників Warner Bros. повернути Снайдера, щоб очолити продовження його Ліги справедливості. Відомо, що Снайдер справді планував сіквел.

У Твіттері хештег #RestoreTheSnyderVerse став дуже популярним, і багато його авторів відзначають річницю виходу «Ліги справедливості» від Зака ​​Снайдера. Шанувальники наполегливо вимагають від Warner Bros. відновити SnyderVerse, вказуючи на те, що вони мріють, щоб Снайдер продовжив розвивати сюжетні деталі, заплановані ним для сіквелів, включаючи появу Марсіанського Мисливця та Зеленого Ліхтаря як учасників основного ансамблю.

Restore The SnyderVerse фан-арт

Любителі «Ліги справедливості» просять WB відновити «Снайдерверс» (1/5)
Любителі «Ліги справедливості» просять WB відновити «Снайдерверс» (2/5)
Любителі «Ліги справедливості» просять WB відновити «Снайдерверс» (3/5)
Любителі «Ліги справедливості» просять WB відновити «Снайдерверс» (4/5)
Любителі «Ліги справедливості» просять WB відновити «Снайдерверс» (5/5)

По матеріалам

Рекомендуємо до ознайомлення

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *