Викличте акушерку 12 сезон дати виходу

Викличте акушерку 12 сезон: оновлення про дату виходу і що ми знаємо на даний момент

Викличте акушерку 12 сезон буде!

 Минулого року серіал став хітом. Цього разу з винятковим Різдвом 2021 року. «Викличте акушерку» фанати отримають довгоочікувану порцію драми того періоду під час перерви.

У будь-якому випадку, в даний час вже вийшов 11-й сезон, після того як минулого року було оголошено, що ця історія від BBC буде відправлена ​​ще на два сезони, а це означає, що тепер ми можемо очікувати , що шоу триватиме десь до 2024 року.

В одинадцятому сезоні «Викличте акушерку» на даний момент вісім серій. Останній сезон розпочався на BBC1 у Великобританії в неділю, 2 січня. Історичне шоу транслювалось у неділю о 20:00, а останній епізод транслювався у неділю, 20 лютого. Тепер ви всі дивитеся ці епізоди на BBC iPlayer.


Викличте акушерки 12 сезон дати виходу серій серіалу заплановано на початок 2023 року

«Викличте акушерку» — драматичний серіал про групу медсестер і акушерок. Вони працюють у лондонському Іст-Енді наприкінці 1950-х років, стикаючись з труднощами та розчаруваннями свого повсякденного життя. Також вони намагаються впоратися з навколишній світ. Це все про їхнє життя. Серіал створений Хайді Томас.

Колись у квітні 2021 року було офіційно оголошено, що така улюблена драма BBC була продовжена тепер не на один, а на два додаткові сезони, а це означає, що вона буде в ефірі як мінімум до 2024 року. Обидва сезони 12 і 13 додатково супроводжуватимуться Спеціальними різдвяними епізодами, так що може здатися, що попереду маса «Викликайте акушерку».

Усі наші улюблені персонажі повернулися в новому сезоні, у тому числі виняткове відновлення Міріам Марголіс, коли вона повторює свою роботу сестри Мілдред.

Хто ж у серіалі?

  • Хелен Джордж грає Тріксі Франклін,
  • Дженні Агаттер грає роль сестри Жюльєн. у ролі Філліс Крейн. 
  • Вони також всі повернулися цього сезону. 

На даний момент в ефір вийшов 11 сезон із вісьмома серіями. Нещодавно творці оголосили, що цього разу сезон буде дуже захоплюючим і транслюватиметься на каналі PBS з 20 березня за місцевим часом. 

Джерело: https://dailyresearchplot.com/2022/03/19/call-the-midwife-season-11-update-on-release-date-what-we-know-so-far/

Рекомендуємо до ознайомлення

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *