Види сонячних електростанцій

Тарифи на електрику з кожним роком суцільно підіймаються. І кожного разу дивившись у квитанції не знаєш як ще економити, щоб було менше. Не так давно почали випробовувати сонячну енергетику. Вона буває декількох видів, об’ємів та потужності. “Сир безкоштовний тільки в мишоловці”, тому воно потребує початкового капіталовкладення. Хочеш заощаджувати в майбутньому, зробили вклад зараз. 

Є три види сонячних електростанцій:

  1. Автономна “резервна”. 
  2. Мережева.
  3. Гібридна.                   

Всі вони залежать від мети їх встановлення, тобто:

  • Автономна – для дач, будов та ферм. 
  • Мережева – також для дач, будинків, підприємств, але з метою зменшення саме власного енергоспоживання і щоб бачити у квитанціях менші цифри. 
  • Гібридна – поєднує в собі автономну з мережевою, тобто підключення по зеленому тарифу. 

Також при встановленні тої або іншої станції знадобиться придбання стабілізатора завдяки таким приладом порівнюється напруга, і можна не перейматися в разі перепадів електрики, що може постраждати дорога техніка як вдома, наприклад здебільшого телевізор, холодильник, пральна машина тощо, так й побутова техніка в магазинах чи офісах.

З вибором стабілізатора вам допоможе магазин “Правильне електроспоживання”, який знаходиться за адресою місто Львів вул. Городницька 56. Або в електронному вигляді за адресою HTTPS://prel.prom.ua.

Якщо ви часто стикаєтеся з такою проблемою як відключення світла, а електростанція лише у вас в планах, то вам потребується акумуляторна допомога. Вона забезпечить весь ваш дім електрикою.  Їх є три види: 

  • AGM 
  • GL
  • Life P04

AGM – Це найдоступніша акумуляторна батарея. Яка витримує потужність 250 -300 циклів заряду-розряду.

 GL – Ці акумулятори дорожчі, але мають більшу потужність, а саме мають приблизно 500 циклів розряду та заряду.

Life P04 – Не дивлячись на те що ціна кусається має добрий склад термін придатності. І перебувають поміж одних найякісніших акумуляторних батарей.

Таку  акумуляторну батарею ви можете придбати також у магазині “Правильне споживання”, де спеціаліст відповість на всі ваші питання, проведе безкоштовну консультацію та допоможе в виборі.  Їх можна замовити в місті Києві та по Україні з доставленням у два дні на офіційному сайті магазину https://prel.prom.ua/

Text.ru - 100.00%

Рекомендуем к ознакомлению

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *