Кінематографічний Всесвіт Marvel, можливо, вже представив свого першого мутанта

Серйозно подумай …

Кількість теорій про те, як і коли і чому Marvel представить X-Men в кінематографічного всесвіту, ну, величезна. Коли злиття Діснея і Фокса було нарешті завершено і вичищено, шанувальники із завмиранням серця чекали відповідей на свої питання.

Ці відповіді досі не з’явилися, і з поточним станом світу і кіно, будь-яка передбачуване знімання все ще в очікуванні, і з цим, ми представляємо, багато ідей відсуваються на другий план. Це не заважає фанатам спекулювати – адже природа не терпить порожнечі.

Проте, теорія, опублікована в Reddit, стверджує, що КВМ вже не тільки представила свого першого мутанта, а й сталося ще до того, як злиття Disney-Fox стало чимось особливим. Так, перший мутант дебютував у фільмі «Людина-мураха і оса» (2018).

MARVEL STUDIOS

У « Людина-мураха й Оса » є сцена, в якій Джанет рятується з квантового царства. У ній вона пояснює Хенку, як вона пережила наслідки перебування у квантової сфери, кажучи: «адаптація була частиною цього, але це більше … еволюція».

Еволюція Джанет після трьох десятиліть у квантової сфери містити сили телепатії й зцілення, які звучать для нас досить мутантних. Ви пам’ятаєте, що вона могла телепатично з’єднуватися зі Скоттом Ленг, а також використовувати свої можливості лікування на Привиді. Однак і в реальному світі багато людей потребують лікування від алкогольної залежності. Добре, що існує центр лікування алкоголізму який здатний допомогти позбутися цієї згубної звички. Яка своєю чергою здатна зруйнувати життя.

MARVEL STUDIOS

Звичайно, це всього лише один мутант, якому довелося витратити тридцять років у квантової сфери, щоб отримати свої сили. Але давайте не будемо забувати, що «Месники: Завершення» розширили значення «Квантового Царства» за межі фільмів «Людина-мураха».

Тоні Старк використовує квантове царство, щоб полегшити подорож в часі в Месники Фінал, і хоча ніхто інший, хто проходив через нього в Месники: Фінал або Людина-мураха та Оса, що не був наділений силою, довгостроковими ефектами відвідування і залишилися у квантовому царстві ще належить довести за межами Джанет.

Тоні Старк використовує квантове царство, щоб полегші ті подорож в часі в Месники Фінал, й, хоча ніхто Інший, хто проходив через нього в Месники: Фінал або Людина-Мураха и Оса, то НЕ БУВ наділеній силою, довгостроково ефект відвідування й залишає у квантовому царстві ще Належить довести за межами Джанет.

Або це може бути просто кількість часу, який людина проводить у квантовому царстві, яке змушує їх тіло еволюціонувати, щоб вижити, що дає їм мутантні здатності. У будь-якому випадку, існування Джанет і нові генеалогічні мутації є канонічними, тобто прецедент є, і в драматичних стрибках віри нема потреби.

Джерело посилання на матеріал

Рекомендуем к ознакомлению

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *